Parkellas-showroom-by-lowfat-000

Parkellas Showroom

Terrazzo floors, white washed walls and bare ceilings, create a quiet backdrop in this Athens showroom for flooring company Parkellas. While the space is treated with minimal gestures to create clean volumes, an array of wooden cladded surfaces are arranged alongside the glass facade of the store, that basically act both as enclosures and display items.

  • Location: Agia Paraskevi, Greece
  • Client: Parkellas S.A.
  • Year: 2020
  • Status: Built
  • Architectural Design: Lowfat Architecture + Interiors with Gerasimos Savvas
  • Partner: Giorgos Varelas
  • Team: Evi Prokou
  • Construction: Lowfat Architecture+Interiors
  • Photography: Panagiotis Voumvakis
Share on:
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Parkellas-showroom-by-lowfat-04
Parkellas-showroom-by-lowfat-05
Parkellas-showroom-by-lowfat-06
Parkellas-showroom-by-lowfat-07